Corona maatregelen

Op deze pagina willen wij u graag informeren over het coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.

Daarnaast dragen we, zoals u gewend bent, zorg voor een goede hygiëne op onze locaties. Het virus verspreidt zich vooral via hoest- en niesdruppeltjes die kort in de lucht hangen. Buiten het lichaam overleeft het virus maar kort. Wie geen symptomen vertoont, vormt amper besmettingsgevaar. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en volgen we hierin de adviezen van het RIVM en hebben we extra aandacht voor:

Het schoonmaak van de zogenoemde “handcontactpunten” als lichtknopjes, kranen en deurklinken/knoppen worden met professionele middelen gereinigd.

Kortom; u loopt geen extra risico tijdens uw verblijf c.q. overnachting en kunt zorgeloos van uw verblijf genieten.

Op onze camping is op iedere plek water en afvoer, voor het ledigen van uw chemisch toilet is er een stortplaats buiten aan het sanitair gebouw en voor campers is een stortplaats aan het aan rijd pad op de camping.

Voorzorgsmaatregelen naar de RIVM richtlijnen:

  1. Houd 1,5 meter afstand ook in de receptie
  2. Was vaker uw handen
  3. Hoest en nies in uw elleboog
  4. Gebruik papieren zakdoekjes
  5. Schud geen handen
  6. Blijf thuis als u de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn lichte hoest, verhoging (tot 38 graden.)
  7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten.
  8. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op
  9. Betaal met pin.

Het actuele nieuws over het coronavirus vindt u op: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

Een fijn verblijf gewenst en mochten er vragen zijn dan vernemen wij die graag.